Zijn we een match?

Op Saga Driehuis geloven we in jou. In jouw talent, jouw verbeelding en jouw nieuwsgierigheid. Wij denken dat je het meeste leert door zelf op onderzoek te gaan naar een antwoord op vragen die jij interessant vindt.

We zijn gloedjenieuw, dus als je bij ons komt, hoor je bij Agora-pioniers van Haarlem en omstreken! Er is veel animo voor Agora-onderwijs. Dat vinden wij leuk. Is Agora-onderwijs ook echt iets voor jou? Doe dan snel mee met de toelatingsprocedure. We houden rekening met een toestroom vanuit de hele regio en dan kunnen we ervoor zorgen dat je ruim op tijd weet of er plaats voor je is op Saga Driehuis.

 

Kennismaken, meedoen en motivatie

Bij de aanmelding hoort in ieder geval een motivatiebrief en een motivatiegesprek samen met je ouders. Ook is deelname aan een van de challenge middagen of de online kennismakingsavond verplicht voor leerlingen die zich aan willen melden voor Saga. Hieronder een lijstje met alle komenden kennismakingssessies. Vanaf 12 oktober bestaat de mogelijkheid om je voor een activiteit aan te melden.

Challenge middag

Woensdag 2 november 2022 (VOL)

Dinsdag 29 november 2022 (VOL)

Woensdag 7 december 2022 (VOL)

Dinsdag 17 januari 2023 (VOL)

Informatieavond (voor ouders)

Donderdag 27 oktober 2022 VOL
Dinsdag 17 januari 2023 (VOL)