Ons team

Een Agoriaanse coach is meer dan een ‘gewone’ leraar. Vanzelfsprekend zijn we bevoegd docent voor het voortgezet onderwijs. Maar we hebben daarnaast een extra koffer met pedagogische skills bij ons.


Agoriaanse coaches zijn je schoolouders, die van je houden zoals je bent en samen met je thuisouder(s) het allerbeste uit je willen halen. Ze zijn er voor jou als je ze nodig hebt, houden in de gaten wat en hoe je leert, helpen je bij je challenges en bespreken elke dag met jou hoe het gaat. Zij houden jouw ontwikkeling in de gaten en zorgen dat jij klaar bent voor een eindexamen als het zover is.


Onze coaches zijn net zo nieuwsgierig, moedig en getalenteerd zijn als de jijzelf! En ze leren misschien wel net zoveel van jou, als jij van hen. Het team bestaat dus ook alleen maar uit toppers met een heel groot hart voor kinderen en voor ontdekken en leren.  Ons team wordt begeleid door de Vereniging Agora onderwijs en kan putten uit de ervaring van nu alweer 15 Agora’s in Nederland.Saga-contactpersoon

Henriëtte Albregts, oprichter en teamleider.Saga jobs

Wil je werken als coach of heb je vragen over werken op Saga?

Check dan onze vacatures op Meesterbaan of Dunamare.

Henriëtte Albregts

Initiatiefneemster & Teamleider

Patricia van Luyken-van der Werff

Coach

Menno Heijna

Coach

Marlies de Boer

Coach

Coen Bruin

Coach

Jade van den Akker

Coach

Valentina Lykogiannis

Ondersteuningscoordinator

Mark Hofmans

Robotica en programmeren

Stella van Axwijk

Financiële administratie

Gerrie de Roo

Conciërge

Stijn de Gruijter

Administratie

Momo Stavenuiter

LO coach

Bianca Jonker

Vakexpert BV

Want to join?

Interesse in een baan bij Team Saga?

Ons manifest

Wij geloven in jou
Wij geloven in jouw verbeeldingskracht
Wij geloven dat de wereld jouw leeromgeving is
Wij geloven dat nieuwsgierigheid je verder brengt

 

Dat doe jij door op jouw manier te leren
Dat doen we door jouw persoonlijkheid en talenten de ruimte te geven
Dat doen we door je te laten zien en benutten wat jij al in je hebt
Dat doen we met de kracht van jou én de kracht van samen
Dat doen we door je de ruimte te geven jouw missie aan te gaan

 

Dat doen we door je de wereld te laten ontdekken op jouw manier

Dat doen we op de randen van ons kunnen
Dat doen we door je autonoom te leren leren

 

Saga Driehuis. Werelds Leren.

Be the change

In december 2020 gaf Saga-oprichter Henriëtte Albregts zichzelf een challenge: een Agora oprichten in de regio Haarlem. Henriëtte gelooft in de veranderingen die nodig zijn in het onderwijs en dat je zelf die verandering moet zijn. Ze was al jaren fan van het Agora-onderwijsconcept. Haar grote droom komt nu uit. In augustus 2022 opent Saga Driehuis voor het eerst haar deuren voor ongeveer 60 leerlingen in een vleugel van de Duin en Kruidbergmavo. Lees hier haar verhaal.

Vertrouwenspersoon

Zodra Saga Driehuis opent, kunnen ouders en leerlingen terecht bij een vertrouwenspersoon. Bijvoorbeeld als er problemen zijn die niet meer in overleg met de betreffende persoon en directie opgelost kunnen worden. Het spreekt vanzelf dat elk gesprek vertrouwelijk behandeld wordt. De contactpersoon kan verwijzen naar de externe vertrouwenspersoon en / of de klachtencommissie.

Bestuur

Saga Driehuis maakt onderdeel uit van Dunamare Onderwijsgroep. Deze bestaat uit 24 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen (met een uitstapje naar Harlingen). Het betreft alle schoolsoorten, van gymnasium tot praktijkonderwijs. Scholen die in de regio bijzondere zorg aanbieden aan leerlingen, zijn vrijwel allemaal aangesloten bij Dunamare Onderwijsgroep. Met Saga Driehuis investeert Dunamare  in vernieuwend onderwijs. 

 

Een kleine, maar hoogwaardige faciliterende backoffice ondersteunt de scholen. Door de wijze waarop de onderwijsgroep is ingericht, is het mogelijk financieel voordeel te verkrijgen, te investeren én medewerkers op de scholen te ondersteunen. Medewerkers kunnen bovendien profiteren van elkaars kennis en ervaring, kansen worden gezamenlijk opgepakt en problemen gemeenschappelijk opgelost. Door het bundelen van de krachten is Dunamare Onderwijsgroep in staat om toegevoegde waarde te bieden aan de scholen. Zie voor meer informatie: www.dunamare.nl. Daar treft u ook belangrijke documenten aan als regelingen en protocollen.