Klinkt het als een goed verhaal?

Is Agora-onderwijs ook echt iets voor jou? Lees dit dan goed, want zoals alles gaat aanmelden bij Saga net even anders dan bij andere scholen. Wij werken met een vooraanmelding omdat wij het heel belangrijk vinden dat alle leerlingen die voor Saga kiezen ook echt bij Saga passen. En om in te schatten of jij de motivatie in huis hebt voor Agora-onderwijs. Bij overaanmelding is er bovendien sprake van selectie op basis van voorrangsregels. Heb je de vooraanmelding succesvol doorlopen, dan ben je toelaatbaar en kun je je officieel aanmelden bij Saga. Zonder vooraanmelding kunnen we je aanmelding niet in behandeling nemen.

Hoe werkt de vooraanmelding?

Bezoek een challenge-middag

Leuk hoor die verhalen  over Agora, maar wat is het nou echt? Dat ervaar je tijdens de challenge-middagen. Dan kun je namelijk beter inschatten of Saga echt bij jou past.

Start vooraanmelding

Vond je de challenge-middag top? Dan is het tijd om je vooraanmelding te starten. En dat doe je in 3 stappen:

  1. Vertel ons wie je bent. Download HIER het ‘Dit ben ik’-formulier en HIER het ‘Dit kan ik’- formulier. Zet je naam erop en doe je ding. Schrijf, teken, plak… alles mag. Als het maar over jou gaat.
  2. Motiveer je keuze voor Saga. Schrijf een brief of maak een video van max 90 seconden. Wat jij wilt, doe het vooral op jouw manier.
  3. Vul samen met een ouder/verzorger het vooraanmeldformulier in. Bij de verzending daarvan kun je het ‘Dit ben ik’- en ‘Dit kan ik’- formulier en je motivatiebrief of video uploaden en meesturen. Nog een tip voor de ouders/verzorgers: als je kind extra ondersteuning nodig heeft en hoort daar documentatie bij, stuur die mee met de aanmelding.

Persoonlijk motivatiegesprek

Op basis van je vooraanmeldingsformulier nodigen we jou en je ouders/verzorgers uit voor een motivatiegesprek. In dit gesprek leren we jou beter kennen en gaan we dieper in op de vaardigheden die je nodig hebt te aarden in Agora-onderwijs.