Rooster

Op Saga werken we met een vaste dagstructuur. De schooldag start voor alle leerlingen met een dagstart om 9:00 uur. Tijdens de dagstart delen de leerlingen waar ze mee bezig zijn, wordt er op de actualiteit ingegaan of geven leerlingen een korte presentatie.

Dagstart

Na de dagstart gaat iedereen aan de slag volgens zijn of haar eigen planning. Wekelijks staat lichamelijke opvoeding op het programma. En vaak zijn er inspiratiesessies van ouders, coaches of experts waar leerlingen aan mee kunnen doen. Dagelijks is er een half uur stiltetijd. Dan kunnen leerlingen ongestoord lezen of op een andere manier even tot rust komen. De schooldag eindigt elke dag om 15:00 uur.

Lange dagen, korte dagen, studiedagen

Op Saga is elke woensdag  een korte dag. Dan ben je uit om 12:45 uur. Een aantal keer per jaar hebben we een studiedag voor de coaches en heb jij een thuiswerkdag, waarbij je online incheckt en uitcheckt bij je coach en verder thuis werkt aan je challenges.

En hoe zit het met lesuitval?

Die is heel eenvoudig. Bij Saga Driehuis hebben we geen lessen, dus er kunnen geen lessen uitvallen. Mocht je coach ziek zijn, dan proberen we dat samen met de andere coaches op te lossen. Jij kunt dan gewoon verder werken aan de challenges op school. In een enkel geval vragen we je om thuis te werken.

Rooster

Download het Saga rooster hieronder (de dagstructuur kan iets afwijken per stamgroep).

Jaarplanning en vakantie

Alles wat we al in de planning hebben staan, alle belangrijke data die ja alvast in je eigen agenda kunt noteren, die vind je hier.