Inspiratiesessies

Als vast onderdeel van het programma staan er wekelijkse inspiratiesessies gepland. Inspiratiesessies zijn workshops, excursies, presentaties of lezingen over allerlei interessante onderwerpen. Het doel van de sessies is on de leerlingen in aanraking laten komen met onderwerpen die nieuw voor ze zijn.

Inspiratie als fire starter

Onderwerpen die misschien wel de fire starter kunnen zijn voor een mooie nieuwe challenge. Want een inspiratiesessie over filmmaken, kan zomaar leiden tot een hele interessante challenge, waarin een leerling een documentaire gaat maken over het leven in de sloot achter zijn huis. Leerlingen schrijven zich vrijwillig in voor de inspiratiesessies die hen interessant lijken. Benieuwd welke Inspiratiesessies op het programma staan? Klik op de button.

Kom ons inspireren!

De Inspiratiesessies worden gegeven door experts, ouders, coaches, opa’s, oma’s…. Omdat Saga echt een communityschool is, schakelen we de juist ouders van de  leerlingen in om te helpen om het programma goed te vullen met mooie sessies. Heb jij een idee voor een goede inspiratiesessie en iemand die die sessie kan geven? Laat het ons gelijk weten via onderstaande link.

“Als je niet wakker ligt van je dromen, zijn ze niet groot genoeg”

– Sjef Drummen, een founding father van Agora