Aanmelden

Wat goed dat je er bent! Je kunt je tot 6 februari 09.00 aanmelden. We hebben ruimte voor 60 jongeren (inclusief aanmelding met mdo-o).

 

Wil je je nu aanmelden? Check dan nog even de toelatingsprocedure hieronder, zodat je zeker weet dat je kans maakt. En breng je huidige school ervan op de hoogte. Als wij dan contact met ze opnemen weten ze al van jouw vooraanmelding bij Saga.

Vergeet niet jouw motivatiebrief, het ‘Dit ben ik’-formulier en het ‘Dit kan ik’- formulier mee te sturen met het aanmeldformulier. Heb je de formulieren nog niet? Download ze dan HIER  en HIER.

 

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Hieronder staan de aanmeld- en toelatingsprocedures voor de verschillende leerlingen. Als er meer aanmeldingen zijn dan we kunnen plaatsen, gelden er voorrangsregels.

Kom je in aanmerking voor een MDO-O? Dan is dit formulier niet voor jou. Voor leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte geldt een andere aanmeldingsprocedure. Die lees je hier.

 

Aanmeldprocedure

Download het ‘Dit ben ik’- en ‘Dit kan ik’- formulier

Download HIER het ‘Dit ben ik’-formulier en HIER het ‘Dit kan ik’- formulier. Zet je naam erop en vul deze beide in. Schrijf, teken, plak… alles mag. Het belangrijkste is dat wij jou door deze formulieren een beetje beter leren kennen. Oh ja: Vergeet het formulier niet op te slaan op je computer, anders kun je het niet naar ons doorsturen.

Schrijf of film jouw motivatie

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd, waarom jij denkt dat Saga de school voor jou is. Schrijf het op of maak een korte video van max 90 seconden, wat jij wilt. Je kunt jouw motivatie of een link naar het filmpje, later in jouw aanmeldformulier kopiëren.

Vul met je ouders of verzorgers het aanmeldformulier in

Als laatste stap vul je samen met een ouder of verzorger ons aanmeldformulier in. Bij de verzending daarvan kun je het ‘Dit ben ik’- en ‘Dit kan ik’- formulier weer uploaden en meesturen.

Toelatingsprocedure

Voorrangsregels