Arjan Nieuwenhuizen wordt per 1 oktober directeur van Saga Driehuis

“Het is prachtig dat ik aan iets heel nieuws kan beginnen,
waarbij ik tegelijk al mijn ervaring kan inzetten.”

 

Het eerste schooljaar van Saga Driehuis zit er bijna op. De school heeft een goede start gemaakt en ook voor het nieuwe schooljaar een groot aantal aanmeldingen ontvangen. Tijd voor uitbreiding van het managementteam. Het College van Bestuur van Dunamare onderwijs is verheugd te kunnen melden dat Arjan Nieuwenhuizen de functie van directeur op zich gaat nemen per 1 oktober a.s..

Arjan is zeer ervaren in het onderwijs. De laatste 11 jaar was hij directeur Scheepvaart bij Nova College in IJmuiden en Harlingen, waardoor hij een groot netwerk heeft in onze regio. April van Loenen: “Saga Driehuis is een jonge en snelgroeiende school die een andere manier van leren, Agora-onderwijs, aanbiedt. Dit vraagt om een directeur die veel ervaring heeft en ook affiniteit met deze vorm van onderwijs. Wij zijn dan ook blij dat we dit in Arjan gevonden hebben.”

Ook Henriëtte Albregts, die Saga Driehuis samen met Dunamare heeft opgericht en die vanaf dag 1 de teamleider is, is heel blij met de komst van Arjan Nieuwenhuizen. “De school komt in een nieuwe fase van haar ontwikkeling en daar past nieuw leiderschap bij. Arjan past goed in het team en ik verwacht dat we mooie stappen gaan zetten met hem als directeur”, aldus Henriëtte.

Arjan ziet er naar uit om de school naar de volgende fase te brengen, maar wil eerst het Agora-onderwijs goed leren kennen. Hij zegt hierover: “Het werd tijd voor mij om mijn koers te verleggen. Een koers waarbij ik verder kan groeien als mens. Het is prachtig dat ik aan iets heel nieuws kan beginnen, waarbij ik tegelijk al mijn ervaring kan inzetten. Er werkt een gedreven team op de school en samen met de jongeren en de ouders gaan we werken aan de verdere uitbouw van de school en het Agora-onderwijs.”

We wensen Arjan veel succes en plezier toe in zijn nieuwe functie.